Tetőablakok:

Vállalatunk tetőablakok forgalmazásával és beépítésével is foglalkozik.

– Műanyag ablakok:

A műanyag ablakaink kedvező hőszigetelési képességgel és több funkcionális opcióval is  rendelkeznek.

A magas minőségüknek köszönhetően a későbbiekben is kiválóan megőrzik hőszigetelő tulajdonságukat valamint a színüket. Az ablakok kül- és beltéri színei  ízlés szerint  kombinálhatóak.  Rendkívül nagy előnyük, hogy különösebb gondozást nem igényelnek, remekül ellenállnak a környezeti hatásoknak, egyszerűen tisztíthatóak.

A műanyag nyílászárók választhatók a rendkívül népszerű fehér színben, de akár fa utánzatú, vagy színes kivitelben is kérheti.

– Fa ablakok:

A fa ablakok természetes és egyedi hatást varázsolnak az otthonodba. Nincs belőlük két egyforma. A legáltalánosabb fajtáktól kezdve – mint a lucfenyő, borovi fenyő, vörös fenyő, tölgy – elérhetőek különlegesebb – akác, juhar, csömörös nyár, cseresznye, kőris, dió félék –  és egészen egzotikus fajták is – afrikai dió, wenge, teak, palisander, mahagoni. Ablakaink felületkezeléséhez a felsoroltak közül bármelyik választható: Lehet natúr, transzparens, vagy teljesen fedő lazúros, zománc, pácolt, a szivárvány minden színében.

– Fa-alumínium

A fa-alu nyílászáró fa felülete kellemes légkört teremt belül, míg az alumíniumborítás védelmet biztosít kívül az időjárás viszontagsága ellen is. A fa önmagában is jó hőszigetelő képességgel rendelkezik, amit a rétegek közé beépített termohabbal tovább növelhetünk.  Ebben az esetben tökéletesen alkalmas az alacsony energiafelhasználású és passzívházakban történő beépítésre.